Марки

 • Amsoil

  Amsoil

  AMSOIL са емблематична американска марка, специализираща в разработката и производството на синтетични моторни масла. През 40-годишната си история, марката печели куп награди за иновации и не случайно е легендарна по западните автофоруми. Двете най-добри техни серии масла са European Car Formula и Signature Series - позволяващи удължен интервал на смяна (до 40 000км или 12 месеца, което настъпи първо). European Car Formula е специално разработена, за да покрива одобренията на BMW, Mercedes-Benc, VW/Audi и Porsche, а Signature Series представя възможно най-висок клас комбинация от синтетично моторно масло и добавки подходящи за американски и азиатски марки като Chrystler, Ford, Honda, Toyota и всички други изискващи API SN и ILSAC-GF одобрения. Ние от Мото 25 внасяме Amsoil от един от най-големите им оторизирани дистрибутори за европа и оригиналността на продуктите е гарантирана.

 • Bel-Ray
 • LIQUI MOLY
 • Petro Canada

  Petro Canada

  Petro-Canada е марка на Suncor Energy - канадска компания, произвеждаща едни от най-чистите базови синтетични масла - с чистота над 99.9%. Petro-Canada Lubricants има над 350 смазващи продукта в гамата си. В нашият онлайн магазин ще намерите маслата от серията Supreme - напълно синтетични масла, насочени към леките автомобили. Те комбинират тези първокласни базови синтетични масла с правилните добавки, за да покриват или надминат изискванията на много от големите автопроизводители, включително API SN PLUS, ILSAC GF-5, GM dexos1™ Gen 2, Chrysler MS-6395, както и изискванията на Honda, Mazda и Hyundai/Kia.

 • Ravenol

  Ravenol

  RAVENOL е марка на Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH - немска компания с над 70 годишна история. Компанията предлага в гамата си различни видове синтетични и полусинтетични моторни масла за автомобили и мотоциклети. Уникално за маслата за крайни клиенти на RAVENOL е, че опаковките им имат специален код за проверка за автентичност, който може да бъде видян и проверен на сайта на производителя. За да изберете най-доброто масло за двигателя си и какъв е максималният пробег за смяна, вижте търсачката на RAVENOL по марка и модел МПС.

 • Shell